Arbis på Jakobsdagar

Arbis Goes Jakobsdagar! Tisdag 18.7 Yoga picknick. Torsdag 20.7 Zumba & Salsa. Allt i skolparken. Gratis! Anmäl dig gärna via vår hemsida.

Arbis Yogapicknick - Jakobs dagar

Sommaryoga vid Gamla Hamn

Inled morgonen med djupa andetag och sköna yogapositioner under bar himmel till ljudet av vågornas skvalpande tillsammans med Susanne Santala-Eriksson

Info & Anmälan

Mer tid, mer pengar och mer energi - Charlie Söderberg

Föreläsningen vill inspirera dig till att förändra dina beteenden för att hitta din egen plan för din resa mot det som är ett rikare liv för dig. För någon handlar det om en ekonomi som man är stolt över, ett arbete som inspirerar eller ett liv fyllt med resor och äventyr. Ett rikare liv kan också vara en sommarstuga vid havet, möjligheten att kunna vara hemma mer med familjen eller att kunna bidra med ideellt arbete.

Info & anmälan

Function is fun! - Framtidens träning

Välkommen att ta del av en dag full med varierad och utmanande träning. Jose är en hängiven och engagerad ledare vars dröm är att få människor mer aktiva, glada och hälsosamma.

Info & Anmälan

GOOD ENOUGH - Självkänsla och självförtroende

Maria Sundblom-Lindberg föreläser på Onsdags Event den 28.10 Maria är känd bl a som programledare för tv-programmet Cirkus Familj, har bloggen Familjebolaget och podden ”Mamma polis”samt programledare för det populära tv-programmet SALT.

Info & Anmälan

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag och föreläsningar.

 

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Gunilla Carola och Sassa