Antioxidanter - Effektivt vid inflammationer, cancer & andra kroniska sjukdomar

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Inflammation är den process genom vilken kroppen försvarar sig mot skador och infektioner. Vid inflammation bildas en lång rad substanser, som försvarar mot infektionen eller skadan. Dessa substanser kan emellertid, om kroppen fortsätter bilda dem, ge upphov till negativ påverkan på funktioner och slutligen till sjukdomar. Man talar inom skolmedicinen om långvarig, låggradig inflammation som en gemensam mekanism, som ligger bakom många kroniska sjukdomar.

Per-Arne Öckerman är professor i klinisk kemi i Lund och författare av böcker inom näringsmedicin. Ett av Öckermans specialforskningsområde är fria radikaler / antioxidanter. Under föreläsningen pratar han om sin forskning om fria radikalers skadliga påverkan och varför tillförsel av antioxidanter är effektivt mot inflammationer, cancer och andra kroniska sjukdomar.

Onsdags Eventet ordnas av Arbis i samarbete med Reviva.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med sedlar eller kort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000701

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Per-Arne Öckerman

Tidpunkt

11.09.2019 - 11.09.2019

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad