Viljan att vinna! - Peter ”Foppa” Forsberg

Lediga platser

Ja

Biljettpris

28,00 €

För första gången i Finland kan vi stolta presentera en unik föreläsning med Peter ”Foppa” Forsberg!

Peter ”Foppa” Forsbergs är före detta svensk professionell ishockeyspelare, som många framhåller som den bästa genom tiderna. Det finns även de som ser Peter "Foppa" Forsberg som en av världens och NHL:s bästa någonsin. Forsberg har vunnit två OS-guld, två VM-guld samt två Stanley Cup, Calder Trophy som bästa nykomling i NHL och Hart Trophy som NHL:s mest värdefulla spelare.

Foppas föreläsning handlar om betydelsen av rätt inställning för att vinna. För att vinna både inom idrott, företagsamhet och livet. Att vara en lagspelare och individualist.

Han talar om delar i sitt liv och karriär som spelat störst roll för att komma fram till titlar och stora matcher. Han talar både historia och framtid och om vikten av rätt laganda, om små marginaler och det lilla extra som krävs för att bli en vinnare.

Efter karriären som ishockeyspelare har Foppa fortsatt engagera sig inom olika idrotter och han är även idag en framgångsrik affärsman med flera företag. Nummer 21 är numera pensionerat i Colorado Avalanche. År 2013 blev Forsberg invald i IIHF Hall of Fame och 2014 valdes han in i Hockey Hall of Fame. År 2016 vann han Mästarnas mästare.

Välkommen!

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000702

Biljettpris

28,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Peter Forsberg

Tidpunkt

30.10.2019 - 30.10.2019

Onsdag 18:30-19:45

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad