Att leva med och tillfriskna från panikångest

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Nanette Westergård-Sjölund drabbades av panikångest till följd av en bilolycka. Panikångesten tog över hennes liv och hindrade henne från att leva normalt. Då hon mådde som sämst klarade hon inte av att gå utanför dörren. Panikattackerna höll på att förstöra hennes liv och hon föll allt djupare ner i sin depression.

Nanette berättar om livet med panikångest och hur hon återhämtat sig från åren av psykisk ohälsa. Hon berättar om hur hon lärde sig hantera ångesten och panikattackerna samt hur man kan stödja någon som lider av panikångest. Hon berättar om vändpunkten och om vägen tillbaka till livet. Detta är en föreläsning om modet att våga tala om sin psykiska ohälsa och om viljan att fortsätta kämpa.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.45. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

OBS: Detta Onsdags Event går en Tisdag.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000707

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Nanette Westergård-Sjölund

Tidpunkt

17.09.2019 - 17.09.2019

Tisdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad