Soul up and be real

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Livet är så mycket mer än att följa strömmen, även om det inte är något fel med att dra medströms. Så länge du själv valt din väg på dina egna villkor.

Kom med på en kväll där vi tillsammans reder ut hur det helt praktiskt går till när vi hittar vår egen röst och vågar lita på den. Från att ha varit en vilsen, utbränd kvinna har jag testat mig fram för att idag designa mitt liv helt på egna villkor. Att bli fri från beroende, kroppshets och mina egna påhittade sanningar är fantastiskt. 

Nu vill jag att du också ska få känna på och skapa din egen frihet! Jag kommer att berätta min egen historia, men framförallt dela med mig av tips och frågor som du får ta med dig hem för att fortsätta jobba på ditt bästa liv! 

Jag lovar, det är högt till tak! Varmt välkommen!

 

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000709

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Pamela Hansson

Tidpunkt

27.11.2019 - 27.11.2019

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad