Människor och möten - Fredrik Skavlan

Lediga platser

Ja

Biljettpris

30,00 €

Fredrik Skavlan är kanske Nordens mest kända och uppskattade programledare, med en egen talkshow som har gått i Sverige och Norge ända sedan 2009 och besökts av några av världens mest kända personer.

Fredriks möte med gästerna och gästernas möte med varandra är det som gör talkshowen så uppskattad. Men kan Fredriks kommunikationstekniker användas också i din vardag?

Nu kommer Skavlan första gången till Finland och då gästar han Jakobstads Arbis.

Fredrik Skavlan utmanar dig till att tänka igenom hur du själv kommunicerar, i möte med vänner, kärestan, kunder eller medarbetare. Med andra ord: hämtar du ut det bästa i dig själv och tar du fram potentialen i människor du träffar? Målet är att göra dig medveten om de mekanismer som skapar trygghet och trivsel kring din person, och vad detta betyder både för den enskilde och för gruppen.

Fredrik tar upp saker som:

·  Hur är du när du är som bäst?

·  Vilka mekanismer skapar trygghet och trivsel?

·  Olika kommunikationstekniker skapar olika resultat

Fredrik Skavlan säger att hans erfarenheter som programledare verkligen har lärt honom mycket om kommunikation ”the hard way” och att det också kan relateras till verkliga livet. ”Och helt ärligt, så kan inte en miljon TV-tittare jämföras med en publik som jag kan se i ögonen”, säger Fredrik.

Fredrik är en mycket inspirerande och underhållande. Han har en äkthet och ödmjukhet som alltid brukar uppskattas av alla.

Här en ny artikel som YLE skriver om Skavlan och nämner även att han är hos oss i vår, för de som vill se och lyssna till honom live. Läs artikeln här.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.15.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000722

Biljettpris

30,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Fredrik Skavlan

Tidpunkt

06.05.2020 - 06.05.2020

Onsdag 18:30-20:00

Plats

GYMNASTIKSALAR I SKOLOR - Runebergssalen Länsinummen koulu
Västerled 1, 68630 Jakobstad