Hitta din släkt och ditt ursprung med DNA

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

Sveriges störste DNA-expert, Peter Sjölund, kommer till Jakobstad. I en underhållande föreläsning visar Peter vilka spännande saker ditt DNA kan berätta om din släkt och ditt ursprung. Han visar hur ett DNA-test kan hitta nya släktingar, lösa släktgåtor och spåra din släkts vandringar tusentals år tillbaka i tiden.

Peter går igenom vilka olika sorter av DNA-test som finns och vilka verktyg du kan använda för att få ut så mycket som möjligt av ditt test. Det blir även en frågestund efter föreläsningen, så ta med dig alla dina frågor om DNA och släkten!

Det kommer även att finnas möjlighet att själv göra ett DNA-test efter föreläsningen. (Testerna betalas med kort över Internet, så du behöver ett kort som är upplåst för internetköp).

Peter Sjölund är expert inom DNA-släktforskning och drar fulla hus vid sina föreläsningar runt om i Norden. Han har skrivit handböckerna ”Släktforska med DNA” och ”Från DNA-test till släktträd”.

 

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

 

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kurskod

000103

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Peter Sjölund

Tidpunkt

03.10.2020 - 03.10.2020

Lördag 16:00-17:30

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad