I nöd och lust - om kärlek och relationer i modern tid - Maria Sundblom Lindberg - Hybrid

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Idag är vi inte längre tillsammans tills döden skiljer oss åt utan snarare tills nöden gör det. Nöd och utmaningar hör livet till, men ändå blir vi alla lite förvånade när vi slutar älska eller inte längre är älskade, när vi inte kan förlåta eller när vi inte blir förlåtna.

Men kanske vi ändå kunde förbereda oss lite bättre på nöden om vi pratar om den? Maria listar risker och resurser under en kväll om relationer.

Maria Sundblom Lindberg är familjeterapeut, publicist och präst.

Hon deltar i media via tv, poddar, bloggar och krönikor kring relationer och familjeliv och utgår själv ifrån att allt är möjligt så länge man är modig nog att förändra och förändras.

Föreläsningen streamas även online, så du som bokat plats kan även välja att följa med via länk på din skärm. Länken sänds till dig någon timme innan föreläsningen startar.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. för dig som tar del av föreläsningen på plats.

Boka din biljett på VÄLJ KURS.

Du som bokat biljett får samma dag som föreläsningen är en länkadress till hur du kan ta del av Onsdags Eventet online och du kan välja om du är med på plats eller tar del av föreläsningen via skärm.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet fakturerar vi dig hela beloppet.

Ifall av coronarestriktioner genomförs föreläsningen, för de som är på plats med handdesinficering, avstånd och munskydd.

Lediga platser

Ja

Kod

000711

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Maria Sundblom-Lindberg

Tidpunkt

11.03.2021 - 11.03.2021

Torsdag 18:30-20:30

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad