Vegetarisk vardagsmat - Online A, våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Delta i matkurs online hemma i ditt eget kök! Tillsammans lagar vi tre vegetariska, glutenfria och naturligt sötade rätter som passar hela familjen. Du deltar i ditt eget välbekanta kök via bärbar dator, surfplatta eller smarttelefon. Innan kursstart får du en inköpslista samt övriga instruktioner per e-post eller sms. En länk till mötesverktyget Zoom sänds till dig. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se och höra läraren online i din skärm. Nathalie ger instruktioner och kommunicerar med dig och de andra i gruppen. Du handlar varorna som behövs inför kursen.

Vi lagar samma recept som på vårens kurs Vegetarisk vardagsmat Online B. Men helt nya recept för dig som deltog i höstens matkurser med Nathalie!

Innan kursstart får du för Online- och Hybridkurserna en länk med instruktioner per e-post, sms eller WhatsApp. Länken kommer oftast samma dag. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se och höra läraren i din skärm. Du deltar hemma via bärbar dator, surfplatta eller smarttelefon.


Respons från deltagare:

Det var ett superbra koncept med matkurs online, mycket enkelt att följa med och behändigt att få vara i eget kök. Bra att få recepten och inköpslistan någon dag på förhand, och bra att det inte innehöll så många ”konstiga” ingredienser. Det kan ju snabbt bli dyrt om det är en massa som man kanske inte vanligtvis har hemma

Det här var första gången jag deltog i en matkurs online, och konceptet var väldigt lyckat. Som kursdeltagare fick jag i god tid recepten med tydliga instruktioner om vilka ingredienser och tillbehör som behövs. Nathalie var lugn, pedagogisk och tydlig när hon guidade oss genom receptens olika moment. Som deltagare kunde man lätt hänga med och de gick bra att ställa frågor till Nathalie medan vi tillagade vår mat. På lite över en timme gjorde vi tre rätter utan brådska eller stress. Efter avslutad kurs kunde man sätta sig ner och njuta av en galet god middag som man tillagat tillsammans med ett gäng likasinnade men hemma i det egna köket - perfekt!

 

 

Lediga platser

Ja

Kurskod

110824

Kursavgift

10,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Aurén Nathalie

Tidpunkt

10.03.2021 - 10.03.2021

Onsdag 17:00-18:30

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Hemma hos dig - Hemma hos dig