Älgmiddag med Micke, Online - Hösten

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

För Micke är vilt en av favoriterna. Viltkött är ju ett underbart gott kött från djur som haft ett frigående liv i närområdet. Här tillreder vi en härlig helgmiddag på älg som hela familjen kan njuta av. Älggryta i all ära, men idag tänkte vi tillreda älgkött på lite andra sätt. Har du inget älgkött går det bra med nötkött som du kan handla i butiken. Passa på att få tips om hur du kan tillreda älg på olika sätt och ställ frågor direkt till Micke. Givetvis avslutas älgmiddagen med en god dessert också. Välkommen in i Mickes kök!

Några dagar innan kursstart får du en inköpslista på ingredienser samt övriga instruktioner per e-post eller sms. En länk för kursen sänds till dig samma dag som kursen går. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se delta i kursen online i din skärm. Micke ger instruktioner och kommunicerar med dig och de andra i gruppen.

Du handlar varorna som behövs inför kursen och gör middagen på samma gång och tillsammans med Micke.

Maten är gluten- och laktosfri.

Delta i denna unika kurs med Micke Björklund. Han har bl.a. vunnit tävlingen Årets kock i både Finland och Sverige samt gett ut 7 matböcker.

Lediga platser

Ja

Kurskod

110801

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Micke Björklund

Tidpunkt

13.11.2021 - 13.11.2021

Lördag 11:00-13:00

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Hemma hos dig - Hemma hos dig