Bli aktiesparare på en kväll!

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Häng med på en inspirerande föreläsning i aktiesparandets fascinerande värld! Aktiecoachen Svenne Holmström berättar vad aktiesparande handlar om och vad som behövs för att komma igång. Vidare gås igenom hur man köper och säljer börsaktier, samt vilka saker man behöver titta på när man väljer bolag. Svenne ger även några värdefulla tips om hur nybörjarens portfölj kunde se ut.

Förhandskunskaper behövs inte, men förstås är ett intresse för placerande i fördel. Svenne förklarar alla termer på ett lättförståeligt och jordnära sätt, alltid med glimten i ögat. Det här är rätt föreläsning för dig om du känt på dig att du skulle vilja testa på aktier, men ännu inte vågat ta steget ut!

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000709

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Sven-Eric Holmström

Tidpunkt

19.01.2022 - 19.01.2022

Onsdag 18:30-20:30

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad