Business och hållbarhet - Gustav Stenbeck

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Gustav Stenbeck – entreprenör, föreläsare och affärsängel. Han är en obotlig teknikoptimist, riskkapitalist och brinner för kombinationen business och hållbarhet. Han har under 15 års tid jobbat inom området där business och hållbarhet möts. Han har bl.a. jobbat som hållbarhetschef för Petter Stordalen (Nordic Choice Hotels) och hjälpt företag som ICA, Coca-Cola, DB Schenker, Electrolux och Swedbank att utveckla sitt hållbarhetsarbete.

Stenbeck spenderar sina dagar med att göra tre saker:
Driva och utveckla teknik- och scaleup-företaget Mestro, ett företag som producerar en mjukvarusvit som hjälper fastighetsföretag, butikskedjor och industrier att ta kontroll över sin energianvändning och minska sitt klimatavtryck.

Investera i och hjälpa start-ups att växa. Gustav har en portfolio av företag (främst teknikföretag), vars kärnvärde är hållbarhet. Dessa företag skapar ett hållbarhetsvärde när de uppnår målen med sin företagsverksamhet.

Som föreläsare pratar han om kombinationen business och hållbarhet. Han pratar också om hur morgondagens företag behöver ändra sitt sätt att tjäna pengar för att hållas relevanta och konkurrenskraftiga samt hur denna förändring påverkar dagens företag.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan annullera din plats ännu tre dagar före Onsdags Eventet, för icke annullerad plats faktureras hela avgiften.

Lediga platser

Ja

Kod

000706

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Gustav Stenbeck

Tidpunkt

07.09.2022 - 07.09.2022

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad