Burgarmåltid med Micke Björklund - Online

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

Hamburgare är både en klassiker och nytänk, traditionell och kreativ. Under denna kurs steker vi hamburgare under ledning av Micke. Han berättar hur han gör för att få till en riktigt saftig biff. Micke lär ut flera goda grillsåser som passar till burgaren och så gör vi förstås andra tillbehör för en komplett hamburgarmåltid. 

Passa på att få tips om hur du ska tillreda din hamburgare och ställ frågor direkt till Micke. Givetvis avslutas burgarmiddagen med en god lätt dessert också. Välkommen in i Mickes kök!

Några dagar innan kursstart får du en inköpslista på ingredienser samt övriga instruktioner per e-post.  En länk för kursen sänds till dig samma dag som kursen går. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se delta i kursen online i din skärm. Micke ger instruktioner och kommunicerar med dig och de andra i gruppen.

Du handlar varorna som behövs inför kursen och gör middagen på samma gång och tillsammans med Micke.

Delta i denna unika kurs med Micke Björklund. Han har bl.a. vunnit tävlingen Årets kock i både Finland och Sverige samt gett ut 7 matböcker.

 

 

Lediga platser

Ja

Kurskod

110816

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Lärare

Micke Björklund

Tidpunkt

10.09.2022 - 10.09.2022

Lördag 11:00-13:00

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Hemma hos dig - Hemma hos dig