Korvkurs, hösten

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

24,00 €

Vi tillverkar bratwurst av gris, nöt, vilt och lamm. Du lär dig konsten att få till en snittfast, smakrik och vacker råkorv av bra ingredienser. Vi tillverkar 3-4 olika bratwurstkorvar av gris, lamm, nöt och vilt. Kvällen inleds med ett teoripass där man får lära sig om ramdirektiven för korvsorten, temperatur, kryddning, malning m.m. Dagen avslutas med provsmakning och utvärdering av korvarna. Materialkostnader på 20 euro tillkommer (du får hem 2-3 kg korv). Ta med dig förkläde och handduk.

Kursen hålls i Oxhamns undervisningskök Peppar. Parentesen 4. Ingång till vänster om återvinningskärlen.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

110805

Kurssimaksu

24,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Anita Storm

Aika

03.12.2025 - 03.12.2025

Keskiviikko 17:30-21:00

Oppitunteja: 5  (1 krt)

Paikka

Oxhamns skola - PEPPAR- opetuskeittiö
Paul Halvars gata 3, 68600 JAKOBSTAD