Hygieniapassi vaaditaan henkilöiltä, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Kurssilla käydään läpi hygieniapassikokeen suorittamiseen tarvittavia tietoja. Tutustumme lyhyesti mm. hygieenisiin työtapoihin, elintarvikkeiden suojaamiseen pilaantumiselta ja elintarvikehuoneistojen omavalvontaan ja viranomaisvalvontaan. Kolmannella kokoontumiskerralla pidetään Ruokaviraston kansallinen hygieniapassikoe. Kokeen hyväksytysti suorittaneet saavat elintarviketyössä vaadittavan hygieniapassin. Kokeeseen osallistujilla on oltava mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus. Hygieniapassin hinta on 10€ laskutetaan kurssimaksun yhteydessä kokeen läpäisseiltä henkilöltä.
Hygieniapassikoulutus, syksy
Vapaat paikat
Kyllä
Kurssimaksu
35,00 €Vapaat paikat
Kyllä
Kurssikoodi
610108Kurssimaksu
35,00 €Kurssin kielet
SuomiOpettajat
Sirpa FilppulaIlmoittautuminen
18.08.2025 08:30 - JatkuvaAika
12.11.2025 - 26.11.2025Keskiviikko 17:15-18:45
Oppitunteja: 5 (3 krt)
Piilota kaikki ajankohdat
Ke. 12.11.2025 17:15 - 18:45
Ke. 19.11.2025 17:15 - 18:45
Ke. 26.11.2025 17:15 - 18:15
Ke. 19.11.2025 17:15 - 18:45
Ke. 26.11.2025 17:15 - 18:15
Paikka
Campus Allegro - 5. kerros (Sitruuna)Isokatu/Kauppiaankatu, 68600 Pietarsaari