Under kursen får du lära dig grunderna i surdegsbakning. Vi bakar surdegsbröd från grunden samt
gräddar och provsmakar olika surdegsbröd. Varje kursdeltagare får ta hem ett surdegsbröd som
gräddas följande dag. Du får även ta med en egen surdegsgrund.
Ta med: en rund skål (ca 1,5-2 liter) eller jäskorg, bakhandduk och en ren
glasburk, gärna med patentlock (ca 0,5-1 liter).
Grunderna i surdegsbakning, våren
Vapaat paikat
Kyllä
Kurssimaksu
25,00 €Vapaat paikat
Kyllä
Kurssikoodi
110801Kurssimaksu
25,00 €Kurssin kielet
RuotsiOpettajat
Sofia GrynngärdsIlmoittautuminen
18.08.2025 08:30 - JatkuvaAika
27.01.2026 - 27.01.2026Tiistai 17:00-21:00
Oppitunteja: 5 (1 krt)
Paikka
Oxhamns skola - PEPPAR- opetuskeittiöPaul Halvars gata 3, 68600 JAKOBSTAD