Hygieniapassikoulutus, kevät

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

35,00 €

Hygieniapassi vaaditaan henkilöiltä, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Kurssilla käydään läpi hygieniapassikokeen suorittamiseen tarvittavia tietoja. Tutustumme lyhyesti mm. hygieenisiin työtapoihin, elintarvikkeiden suojaamiseen pilaantumiselta ja elintarvikehuoneistojen omavalvontaan ja viranomaisvalvontaan. Kolmannella kokoontumiskerralla  pidetään Ruokaviraston kansallinen hygieniapassikoe. Kokeen hyväksytysti suorittaneet saavat elintarviketyössä vaadittavan hygieniapassin. Kokeeseen osallistujilla on oltava mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus. Hygieniapassin hinta on 10€ laskutetaan kurssimaksun yhteydessä kokeen läpäisseiltä henkilöltä.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

610110

Kurssimaksu

35,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Sirpa Filppula

Aika

15.04.2026 - 29.04.2026

Keskiviikko 17:15-18:45

Oppitunteja: 5  (3 krt)

Piilota kaikki ajankohdat
Ke. 15.04.2026 17:15 - 18:45
Ke. 22.04.2026 17:15 - 18:45
Ke. 29.04.2026 17:15 - 18:15

Paikka

Campus Allegro - 5. kerros (Sitruuna)
Isokatu/Kauppiaankatu, 68600 Pietarsaari