Hygieniapassi vaaditaan henkilöiltä, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Kurssilla käydään läpi hygieniapassikokeen suorittamiseen tarvittavia tietoja. Tutustumme lyhyesti mm. hygieenisiin työtapoihin, elintarvikkeiden suojaamiseen pilaantumiselta ja elintarvikehuoneistojen omavalvontaan ja viranomaisvalvontaan. Kolmannella kokoontumiskerralla pidetään Ruokaviraston kansallinen hygieniapassikoe. Kokeen hyväksytysti suorittaneet saavat elintarviketyössä vaadittavan hygieniapassin. Kokeeseen osallistujilla on oltava mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus. Hygieniapassin hinta on 10€ laskutetaan kurssimaksun yhteydessä kokeen läpäisseiltä henkilöltä.
Hygieniapassikoulutus, kevät
Lediga platser
Ja
Kursavgift
35,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
610110Kursavgift
35,00 €Kursspråk
FinskaLärare
Sirpa FilppulaAnmälningstid
18.08.2025 08:30 - Non-stopTidpunkt
15.04.2026 - 29.04.2026Onsdag 17:15-18:45
Lektioner: 5 (3 ggr)
Dölj alla tidpunkter
Ons 15.04.2026 17:15 - 18:45
Ons 22.04.2026 17:15 - 18:45
Ons 29.04.2026 17:15 - 18:15
Ons 22.04.2026 17:15 - 18:45
Ons 29.04.2026 17:15 - 18:15
Plats
Campus Allegro -Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad