Vägen till en symptomfri mage och ett lättare sinne

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Lider du av matsmältningsbesvär? Depression eller allmän nedstämdhet? Ångest? Har du diagnostiserats med IBS eller IBD? Kanske du bara känner en oförklarlig obalans i kroppen eller helt enkelt vill göra smartare val gällande din egen kost?

Karolina Teir berättar om sin 23 år långa erfarenhet av Chrons sjukdom, IBS, ätstörning, depression, ångest och OCD (tvångssyndrom) och hur hon idag lyckats minska eller helt bli av med dessa besvär med hjälp av kosten. Karolina har under de senaste 23 åren gått från att dagligen äta starka immunsuppressiva mediciner (sk. cellgifter) och stora doser av antidepressiva, till att idag hantera sina besvär med hjälp av livsstilsval och kost.

Hon vill dela med sig av sin historia för att förhoppningsvis hjälpa och inspirera andra att hitta tillbaka till ett liv med färre symptom och flera skratt.

Karolina Teir är tvåbarnsmamma, försäljningschef och licensierad gruppinstruktör.


Föreläsningen arrangeras i samarbete med Psykosociala förbundet.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

 

Detta Onsdags Event är en torsdag.

Välkommen!

 

Lediga platser

Ja

Kod

000703

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Karolina Teir

Tidpunkt

10.10.2019 - 10.10.2019

Torsdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Rotundan
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad