Missbruket bakom ridån

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Tio år av mitt liv har av drogerna blivit förtärda. Det jag en gång trodde var min räddning från mitt inre kaos, kom att bli det som tog allt ifrån mig. Mitt hem, mina älskade, min lycka och framförallt, mig själv. När stunden väl kom då jag insett att jag valt fel väg i livet, fanns det inte längre någon väg ut. Hoppet om ett liv värt att leva hade före länge sedan dött ut, mina framtidsvisioner var belagda av ett mörker och det enda jag trodde mig ha att se fram emot var nästa dos. Ända tills det otänkbara hände.

Mitt namn är David och jag är beroende. Nyss fyllda 25 år har jag nu levt över ett och ett halvt år drogfri. Denna kväll vill jag ta med er på resan genom mitt liv, genom det bittra och det vackra, för att ge en förståelse för missbruket bakom ridån. Att bara berätta vad som hände är inte mitt enda mål, utan att få er att känna det jag en gång kände. Jag tror vi kan ha mer gemensamt än du anar.

Efter min historia följer jag upp det med de komponenter jag funnit viktiga att veta om missbruk och svarar på frågor.

David blev även vald till årets sommarpratare i i Radio Vega.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

 

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000710

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

David Björkström

Tidpunkt

09.10.2019 - 09.10.2019

Onsdag 18:30-20:30

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad