Från trots och frustration till magiska möten som ger näring till självkänslan - Maria Klein

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Maria hade lovat att aldrig göra eller låta som vuxna gjorde när hon växte upp. Men när hon själv blev mamma ”hoppade grodorna ur munnen” och hon både betedde sig och lät på ett sätt som inte var bra varken för henne eller barnen. När ett barn utbrast: ”Du gör min hjärna så liten” startade en reflektionsresa för att möta barn utifrån ömsesidig tillit och respekt.

Förutom sina erfarenheter som fembarnsmamma och inom förskolan har Maria två examina, i Service management, ledarskap i tjänsteföretag, och psykologi. Maria är känd som Familjecoachen på Facebook och har erbjudit kurser, samtal och föreläsningar i 15 år. Hennes bok ”Se och bli sedd: ömsesidig respekt i mötet med barn” har precis tryckts upp för fjärde gången.

På föreläsningen får du som förälder, pedagog eller annan värdefull vuxen följa med på en reflektionsresa från trots och frustration till berikande möten som ger näring till självkänslan.

Maria har en varm, personlig och dynamisk framtoning när hon med allvar och humor förmedlar ett medvetet föräldraskap där den vuxne och barnet får uppleva något alldeles magiskt. De får uppleva ömsesidig tillit och respekt.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000709

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Maria Klein

Tidpunkt

01.02.2023 - 01.02.2023

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Lilla Auditoriet
Skolgatan 20, 68600 JAKOBSTAD