Högkänsliga - från teori till praktik - Åsa Vikman

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Under Åsas vägledning kommer du att få lära dig allt om högkänslighet och hur det kan ta sig i uttryck hos en individ. Åsa går igenom de olika utmaningarna personlighetsdraget kan medföra och hur man kan hantera dem: så som överstimulans, ta saker personligt, bry sig om vad andra tycker samt att sätta gränser. 

Efter denna föreläsning kommer du inte bara ha en djupare kunskap om högkänslighet utan också praktiska verktyg för att leva ett mer balanserat och harmoniskt liv. Föreläsningen är också en ögonöppnare för icke-högkänsliga som önskar förstå och förbättra sina relationer med högkänsliga personer.

Åsa Vikman har blivit expert på ett område som många inte kan så mycket om, nämligen högkänslighet. Sedan 2021 driver hon det populära instagramkontot @orkidebarnsverige där hon sprider kunskap om hur högkänsliga kan förstå sig själva bättre.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000702

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Åsa Vikman

Tidpunkt

25.09.2024 - 25.09.2024

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad