Kattens läkande kraft - Ulrica Norberg

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Under denna föreläsning får du lära dig mer om varför katter är så bra för människans hälsa. Du får möta yogin, författaren och journalisten, Ulrica Norberg, som berättar vad hennes relation till katter har betytt i hennes liv och varför många människor mår så bra av att ha katt. Ulrica är medförfattare tillsammans med Carina Nunstedt, till den bästsäljande boken CAT POWER – Kattens läkande kraft.

Ulrica är kattälskare sedan barn och har sedan hennes första möte med familjens katt Tusse, upplevt att katters närvaro inneburit att hennes egna personliga utveckling påverkats positivt. Att katterna hjälpt henne till ökad läkning vid sjukdom, en vänskap där ovillkorlig kärlek få ta plats, att hennes kattkompisar har varit den lojala vän hon behövt genom livets olika skeden.

Under föreläsningen får vi lära oss hur katter påverkar människor och vad vi kan lära oss av katter för ökad hälsa. En föreläsning med Ulrica Norberg. Yogamaster, journalist, coach och författare. Katter kan visa vägen till en lugnare, hälsosammare och härligare livsrytm. Dess blotta närvaro i ett hem sänker stress och ångest.

Ja, det är inte för inte som läkare i flera länder skriver ut ”en katt på recept” och ”vårdkatter” har blivit ett allt vanligare inslag på bland annat äldreboenden. En katt kan hjälpa mot både ensamhet och olika former av psykisk ohälsa. Forskare hävdar även att alla barn borde växa upp med en katt då det lär dem att bli mer respektfulla, toleranta samt kan vara ett stöd vid inlärnings- och lässvårigheter.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000703

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Ulrica Norberg

Tidpunkt

20.11.2024 - 20.11.2024

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
Skolgatan 20, 68600 Jakobstad