Fniss och Friskvård á la Babben

Lediga platser

Ja

Kursbeskrivning

Under föreläsningens gång kommer Babben att prata både skämtsamt och allvarligt runt ämnen som mat, motion och stresshantering. Hur kan man veta så mycket och fatta så lite? Vilket härligt glapp mellan kunskap och insikt!

Vilka snubbeltrådar är det som fäller oss innan vi når den där underbara balansen i tillvaron som vi drömmer om? Här kommer att pratas stenålder kontra modern tid, drivkrafter, den viktiga skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och många frågor kommer att väckas.

"Känn igen-humor" varvas med handfasta råd och milt vansinne! En kväll med skratt och visdom, av Babben.

Babben Larsson är en mycket folkkär personlighet, programledare och underhållare. Vi har sett henne på stand-up scenen och på teatrar, men även i TV-program som Parlamentet och På spåret.

Babben har två gånger blivit utsedd till Sveriges bästa kvinnliga komiker och även mottagit det av Povel Ramel det av Povel Ramel instiftade, Karamelodiktstipendiet.


Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med sedlar eller kort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Kurskod

000715

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Babben Larsson

Tidpunkt

20.02.2019 - 20.02.2019

Onsdag 18:30-20:00

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad