Dödshot och glitter med Linnéa Claeson

Lediga platser

Ja

Kursavgift

27,00 €

Linnéa Claeson är f.d. professionell handbollsspelare, kolumnist på Aftonbladet och en flitig förespråkare för rättvisa och hänsyn.

Hon är känd för att vara grundare av instagramkontot Assholesonline där hon medvetandegör sexuella trakasserier och näthat, där har hon ca. 300 000 följare. Hon sprider även detta budskap i Aftonbladet och i sina föreläsningar.

Linnéa bemöter ofta kränkningar hon blir utsatt för med humor och hennes nät-inlägg har spridits över hela Norden.

I media skriver Linnéa mycket om feminism, civilkurage, jämställdhet, diskriminering, antirasism, hbtq-frågor, social utsatthet. Det är inom dessa områden hon föreläser. 

Linnéa Claeson föreläsningar är inspirerande och ligger verkligen i tiden. Hon uppmanar ständigt till kamp mot trakasserier i alla dess former och får alltid åhörarna att tänka till kring sitt eget och omgivningens beteende.

- Det här handlar inte om mig. Det handlar om samhällsstrukturen, att nästan alla tjejer någon gång får känna på det här, oavsett om det är sexuella kränkningar, en äcklig kommentar eller att känna sig rädd för att åka buss eller gå hem själv på kvällarna. Vi har en lång väg kvar, men om alla vill bidra och blir medvetna om problemen kan vi skapa en större trygghet för alla i vårt samhälle, menar Linnéa.

Linnéa höll ett av de mest uppmärksammade och uppskattade sommarpraten i P1’s Sommar 2017. Linnéas föreläsnig är något som alltid berör, uppskattas och hon talar om ämnen som angår oss alla, i arbets- såväl som privatlivet.

Linnea är som bäst även en av de kvarvarande dansarna i Let´s dance i Sveriges TV4.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.45. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kurskod

000708

Kursavgift

27,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Linnéa Claeson

Tidpunkt

13.11.2019 - 13.11.2019

Onsdag 18:30-20:00

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad