Under hjälmen

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Hoppryttaren Johanna Lassnack tävlar och jobbar förutom med ridsporten också som mental coach och föreläsare. Hon berättar om hur roligt det är att få följa ryttarna som hon coachar och se hur de utvecklas.

Föreläsningen handlar om vad som händer under hjälmen och bygger på den mentala inställningen hos ryttare. Hur man plockar fram sitt bästa jag, hur man ska tänka för att prestera sitt bästa, hur man tacklar med- och motgångar samt hur man ska våga gå sin väg och tro på sig själv. 

Ridning är en konst och har alltid varit en konst. Man ska också försöka förstå hästen och varför saker fungerar som de gör. Man ska även fokusera på hur man kan utvecklas som ryttare istället för att fokusera på hur man kan bli snyggare inne på banan säger Johanna.

Sedan Johanna startade Ryttarinspiration 2013 har hon blivit en av ridsportens mest uppskattade föreläsare och inspirerat och hållit föredrag för tusentals idrottare runt om i hela Sverige.

Hon har hållit över 200 uppskattade föreläsningar runt om i Sverige och Norden, bl.a. under Eurohorse i samband med Göteborg horse show två år i rad samt under EM på Ullevi i Göteborg.

Johanna tävlar själv aktivt i hoppning och har deltagit i både Sthlm horse show och Falsterbo horse show. Johanna var finalist i Årets unga entreprenör 2015 och har bland annat blivit utsedd till årets förebild.

Johanna driver en av Sveriges största hästbloggar och även instagramkontot @ryttarinspiration med över 22 000 följare. 

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.45. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på eventet fakturerar vi dig hela beloppet.

Biljettpris 25 euro. Personer under 18 år 15 euro.

Välkommen!

 

 

 

Lediga platser

Ja

Kod

000714

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Johanna Lassnack

Tidpunkt

20.11.2019 - 20.11.2019

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad