Viryayoga: Snabbare och mer avancerat - Online

Lediga platser

Ja

Kursavgift

Ingen avgift

Detta pass passar bra om du har yogat tidigare och känner för lite utmaning. 

För att hantera livets nycker behöver vi vara beredda på att agera snabbt, kraftfullt och aktivt samtidigt finns det tillfällen när det enda som hjälper är att släppa taget, acceptera, låta livet ha sin gång. I yogan kan vi undersöka livet via filosofiska ingångar men även bredda förståelsen via olika biomekaniska (rörelselära) ingångar. Under detta pass är det biomekaniska temat grundning. Vi kommer kika närmare på vad aktivs vs. passiv grundning innebär och hur vi hanterar dessa motsatser.

Förberedelser inför passet:

- Yogamatta, block (om ni har)
- Något att sitta på (kudde eller filt)
- Tennisboll
- En lugn plats
- Smartphone/ ipad eller dator
 

Jag (Ida-Maria) finns på plats 15 minuter före och efter klassen ifall du har frågor. Under klassen ber jag dig att stänga av mikrofonen för att undvika distraherande ljud. Vänligen logga in senast fem minuter före klassen börjar.

Innan kursstart får du instruktioner per e-post eller WhatsApp. En länk som sänds till dig. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se och höra läraren i din skärm. Kursen är online via skärm och Ida-Maria ger instruktioner och kommunicerar med dig och de andra i gruppen. Du deltar hemma via bärbar dator, surfplatta eller smarttelefon.

Lediga platser

Ja

Kurskod

830278

Kursavgift

Ingen avgift

Kursspråk

Svenska

Lärare

Ida-Maria Rak

Tidpunkt

02.04.2020 - 14.05.2020

Torsdag 19:00-20:00

Lektioner: 8  (6 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Hemma hos dig - Hemma hos dig