Optimera din prestation och hälsa

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Martin Lidberg, fystränare & tidigare världsmästare i brottning och Magnus Nylander, näringsforskare & medicine doktor, berättar om deras koncept till bästa prestation och hälsa.

Magnus och Martin kommer att belysa att hälsa och prestation alltid handlar om en helhet. Det finns inga mirakel utan det är grundläggande med ett fullvärdigt näringsintag tillsammans med tillräckligt mycket probiotiska bakterier. Till detta kräver vi rätt individuell träning i kombination med tillräcklig vila. De understryker att det gamla talesättet ”ingen kedja är starkare än sin svagaste länk” gäller fullt ut!

Idag har de utvecklat ett hälsokoncept som hjälper idrottare och andra grupper i alla åldrar att må och prestera bättre! Att hjälpa pensionärer att ”bromsa” sitt åldrande samt förebygga besvär och sjukdom känns lika viktigt som att hjälpa idrottare till framgångar.

Martin är tidigare både Europa- & världsmästare i brottning. För den breda publiken är Martin även känd som vinnare av TV-programmen Let’s dance i Sverige, Superstars och Mästarnas mästare

Magnus är en av Sveriges ledande näringsexperter och var den som tidigt hjälpte Martin att hitta rätt helhet och därigenom prestera på topp som idrottsman. Föreläsningen ordnas i samarbete med Reviva.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

 

Lediga platser

Ja

Kod

000703

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Martin Lidberg, Magnus Nylander

Tidpunkt

16.09.2020 - 16.09.2020

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad