Prestera ditt eget bästa – för teamets framgång

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Dettman är stjärncoachen som tagit den finländska basketen till nya höjder. Henrik Dettman är idag en ofta anlitad föreläsare. Han talar om lagbygge och individens roll i laget. Detta gäller både inom idrotten, arbetslivet och för företagets framgång.

Teamets framgång bygger alltid på den individuella prestationen. För tränaren eller chefen gäller det att se de olika individernas kunskaper, förutsättningar och talanger. Alla måste förstå vilket spel vi spelar och vart vi är på väg för att lyckas.

Inom laget och teamet ligger det stor vikt på att känna sina lagkamrater och medarbetare. Alla är även emotionellt sammanbundna. Inget lag vinner i längden om vi inte har en emotionell relation till varandra.

Under kvällen hos oss delar Dettman med sig av den stora kunskap han har gällande lagbygge, team och individens egen prestation för att nå sitt eget och lagets bästa.

Henrik Dettman har "världsrekord" i att vara tränare för flest landskamper inom basket. Över 400 st landskamper med finländska och tyska landslaget. Dettman har tillsammans med tyska landslaget tagit VM-brons. Han har också tagit det finländska landslaget till EM-slutspel 4 år i rad. Dettman har blivit utnämnd till årets baskettränare i Tyskland och årets tränare i Finland.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000704

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Henrik Dettman

Tidpunkt

23.09.2020 - 23.09.2020

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad