Fem enkla steg till självhushållning

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Föreäsningen hålls i stora auditoriet i Gymnasiet. Vi kan då hålla 5-7 meters avstånd per person. Ingen servering.

Att leva ett enklare liv, gå ner i arbetstid, lära sig något nytt, bli mer oberoende av samhället, värna om miljön, fixa sin egen mat -anledningarna till  självhushållning är många. För Maria Österåker blev självhushållningen ett verktyg för att förändra sitt liv och sitt sätt att tänka. Här visar hon i fem enkla steg hur du kan öka din grad av självhushållning. Hon öppnar upp för att självhushållning är mer än att odla morötter och slakta tuppar. Kvällen varvas med tankar, berättelser och konkreta exempel. Tips och recept utlovas, så ta med penna och papper! 

Maria Österåker har skrivit böckerna Lev mer på mindre och Självhushållning i praktiken. Du kan läsa mer om henne på www.levmerpamindre.blogspot.fi

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000706

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Maria Österåker

Tidpunkt

30.09.2020 - 30.09.2020

Onsdag 18:30-21:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad