Att vara schysst är att vara smart - Micke Björklund

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Två månader på en öde ö utan något annat än några människor som du inte känner.

Ingen mat och ingen säng. Ingen kontakt hem men däremot en dygnet runt närhet med okända som är lika hungriga som du själv. Lägg till hetta, intriger, tävling och pengar och du får ett socialt och psykologiskt experiment där allt kan hända.

Det är ett experiment som vi kanske läser om eller ser på tv men jag upplevde det på riktigt. Jag inte bara deltog i reality-serien Robinson, jag vann den också. Det innebar inte bara en personlig vinst mig för utan det var kanske också ett bevis på att man kanske inte alltid kommer längst för att man är snabb och högst för att man är stark. Det kan hända att man vinner mest på att vara schysst. 

Ett fascinerande föredrag av Micke Björklund om vad brist på mat men ett överflöd på maktkamper kan göra med människan men också att uthållighet, trofasthet och viljan att knäcka kokosnötter åt hela gruppen kan göra en till en vinnare. 

Två månader på Fiji men insikter för ett helt liv. 

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Under 16 år 10 euro. (25 euro blir 10 euro då man betalar på plats). 

 

 

 

Lediga platser

Ja

Kod

000708

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Micke Björklund

Tidpunkt

08.09.2020 - 08.09.2020

Tisdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad