Du är mer än du anar - Tommy Hellsten

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Föreläsningen "Du är mer än du anar" handlar om att bejaka miraklet inom dig själv. Att vara människa är att ständigt vara på väg mot vår inneboende sårbarhet och därigenom vår stryrka. Vår kärna består nämligen just av det, sårbarhet.

Mot det sanna inom oss är vi ständigt på väg. Därför är det i vår mänskliga tillväxt inte fråga om att bli större utan att bli mindre. Endast där kärlek råder är det tryggt att vara liten och sårbar. 

Tommy Hellsten är författare, terapeut och föreläsare. Hellsten har givit ut 14 böcker. Han senaste bok "Jag är inte rädd längre" utkom 2020. Hellstens föreläsningar handlar ofta om personlig utveckling och relationer. Du går hem från föreläsningen med nya insikter och tankar om ditt liv

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet fakturerar vi dig hela beloppet.

Ifall av coronarestriktioner genomförs föreläsningen med handdesi, färre deltagare, avstånd och munskydd.

Lediga platser

Ja

Kod

000701

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Tommy Hellsten

Tidpunkt

13.10.2021 - 13.10.2021

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Campus Allegro - Schaumansalen
Storgatan/Köpmansgatan, 68600 Jakobstad