Hjärnstark - Anders Hansen - Online

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne, bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. "Vi människor har inte bara en kropp som är byggd för rörelse. Även vår hjärna är byggd för det. Fysisk aktivitet är medicinen vi glömde för att ingen tjänade pengar på den. Det är ofattbart att inte fler känner till hur viktigt det är för hjärnan att vi rör på oss. Om du inte är fysiskt aktiv fungerar inte din hjärna så bra som den skulle kunna" säger Anders Hansen.

Anders Hansen är överläkare i psykiatri och författare till succéboken "Hjärnstark". I en inspirerande föreläsning berättar Anders om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Han ger även mängder med konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna. Kom och inspireras av ett föredrag som garanterat ger en mental uppgradering!

Boka din biljett på VÄLJ KURS.

Du som bokat biljett får samma dag som föreläsningen är en länkadress till hur du kan ta del av Onsdags Eventet.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte deltar, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000716

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Anders Hansen

Tidpunkt

17.02.2021 - 17.02.2021

Onsdag 18:30-19:45

Plats

Hemma hos dig - Hemma hos dig