Indisk matlagning, hösten

Lediga platser

Nej

Kursavgift

28,00 €

Grönsakerna och köttet äts med ris eller indiskt bröd (rotis och parathas). Vi gör exotiska biryanis och pulaos tillagade av indiskt basmatiris, smaksatta med magiska kryddor som fänkålsfrön, kanelstänger, kardemumskida och deras kvantiteter under kursen.

Ingredienskostnader tillkommer.

Ifall av coronarestriktioner kan kursen fortgå som planerat med avstånd, handdesi och munskydd.

Lediga platser

Nej

Kurskod

110807

Kursavgift

28,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Ashok Dutt

Tidpunkt

25.10.2021 - 29.11.2021

Måndag 18:00-21:00

Lektioner: 24  (6 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Oxhamns skola - Undervisningsköket 1
Paul Hallvars gata 3, 68600 JAKOBSTAD