Bygg och måla Warhammerfigurer, våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

33,00 €

Kursen är öppen för deltagare att komma och måla, spela, bygga... osv. Vi bygger spelterräng och hittar på lite olika kreativa projekt, samt spelar Dungeons & Dragons, Warhammer och bordsspel.
 
Warhammer är ett miniatyrspel med 30 år av fantastiska historier bakom sig. Miniatyrerna fungerar som spelpjäser i figurspelen Warhammer 40k, en Sci-fivärld som utspelar sig 40 000 år i framtiden, eller Warhammer: Age of Sigmar, en fantastisk Fantasyvärld fylld med alver, drakar och monster av alla slag. 
 
Du väljer själv vilka figurer du vill måla och tar dem med dig till kursen. Warhammer och tillbehör som färger hittar man lokalt vid Robbis Hobby Shop här i Jakobstad. Robbi har allt som behövs för nybörjare i sitt sortiment och om det är så att du vill ha något som han inte råkar ha i hyllan, så beställer de gärna in det till dig. 
 
Vi har som bonus till kursen vårt eget utrymme i Tobaksmagasinet där vi är flera som regelbundet spelar, målar och bygger. Vi bygger bland annat landskap och terräng som används i spel som Warhammer och Dungeons & Dragons. 
 
Utöver dina figurer behöver du ha med en eller flera små penslar (sånt hittar du vid bokhandeln, Lunds eller dylikt), en avbitartång (flushcutter funkar bäst) och en vass kniv (skalpell eller mattkniv är optimalt). Färg och lim hittar du också hos Robbis bland Warhammer-figurerna. 
 
Ifall av coronarestriktioner delas kursen i två grupper. Deltagare med efternamn på A-K har kurs jämna veckor och deltagare med efternamn på L-Ö har kurs udda veckor.

Lediga platser

Ja

Kurskod

002541

Kursavgift

33,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Anton Back

Tidpunkt

05.01.2022 - 16.03.2022

Onsdag 18:00-20:15

Lektioner: 30  (10 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Tobaksmagasinet - Rum 303, tredje vån.
68600 Jakobstad