Antikrally med Peder Lamm - Online

OBS! Denna kurs har inhiberats.

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Är mormors brosch verkligen så fin som hon sa? Är farbror Gustens gamla tavla kanske en Rembrandt?

Alla som hört Peder Lamm berätta om gamla föremål och deras historia på TV eller i ”verkliga livet” vet att det är otroligt intressant, engagerande och framför allt roligt. Hans kunskaper och berättarglädje är något utöver det vanliga!

Peder Lamm är ett välkänt ansikte då det gäller antikviteter och kulturhistoria. Peder är kulturhistoriker, antikexpert, skribent och programledare och har arbetat på bland annat auktionshuset Bukowskis, Kungliga Livrustkammaren i Stockholm och varit programledare för Sveriges Televisions program ”Otroligt antikt”, ”Första, andra tredje”, ”Kockduellen”, ”Slottsliv” och ”Antikjakten”.

Den 27 oktober kommer Peder Lamm att hålla ett digitalt antikrally där han kommer att berätta om föremål och antikviteter. Du veta allt om ålder, stil, material, funktion, kulturhistoria och värde på gamla grejer. Peder lyfter fram och beskriver den fascinerande historia som tingen oftast bär med sig och kommer även att titta närmare på och värdera några deltagarnas föremål, berätta mer om föremålets ålder, användningsområde, formgivare, stil, teknik, kulturhistoria och värde.

Du som vill att Peder skall berätta om och värdera ngt av dina föremål får sända in 3 bilder på föremålet och en berättelse om föremålet till arbis@jakobstad.fi .Exmpel på föremål som kan skickas in är böcker, textilier, smycken, silver, mynt, möbler, konst och keramik. De 15 första som sänder in bilder på sitt föremål så tar Peder upp under sitt Onsdags Event hos oss.

Under föreläsningen utlovas kunskap och humor i skön förening.

Du som bokat biljett får samma dag som föreläsningen är en länkadress till hur du kan ta del av Onsdags Eventet.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte deltar, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000704

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Peder Lamm

Tidpunkt

27.10.2021 - 27.10.2021

Plats

På nätet - På nätet