Den Lyckliga Pessimisten med Jan Bylund - Online

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

“Den Lyckliga Pessimisten” handlar om optimistmaffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness. Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden.

Varför är det så? En underhållande onlineföreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor!

Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?

I den här humoristiska Onsdags Eventet får Jan Bylund oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej. Den Lyckliga Pessimisten - varför negativt tänkande är positivt.

Janne Bylund är en av de roligaste och mest populära komikerna i Sverige. Med norrländsk klarsyn fångar Jan vardagliga situationer som vi alla känner igen. En varm komiker med vassa klor - när det behövs. Han har bland annat medverkat i "Släng dig i brunnen", varit programledare i "Söndagsöppet", medverkat i "Musikjägarna" och "Oldsberg i hamn". Jan är utbildad mediakonsult och verkar som både chefredaktör och producent. Han är även en av Sveriges mest efterfrågade ståuppare och föreläsare.

Du som bokat biljett får samma dag som föreläsningen är en länkadress till hur du kan ta del av Onsdags Eventet.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte deltar, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000705

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Jan Bylund

Tidpunkt

22.09.2021 - 22.09.2021

Onsdag 18:30-20:00

Plats

På nätet - På nätet