Köttföreläsning och styckning, våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

Under två kvällar i slakteriet lär du dig grovstycka och finstycka ett lamm samt att packa köttet. Du får med dig lammköttet hem packat och namngett. Kursen omfattar både teori och praktik. Du kan beställa styckningskropp via kursledaren (0407419261) eller ta med eget, två personer kan dela på ett djur. Under kvällen den 18.1  får du lära dig teori om kött, mörning, förvaring samt alla styckningsdelar och tillvägagångssätt.

Ifall av coronarestriktioner kan kursen fortgå med avstånd, handdesi och munskydd.

Lediga platser

Ja

Kurskod

110816

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Anita Storm

Tidpunkt

18.01.2022 - 22.01.2022

Tisdag 18:00-21:00
Lördag 10:00-17:00

Lektioner: 13  (2 ggr)

Plats

Larsmo älgslakteri - Larsmo älgslakteri
68570 Larsmo