Flow i vardagen

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Vill du ha mera flow i vardagen och i ditt hem? Kom med och få inspiration, nya tankar och praktiska tips. Vi kommer att prata om hur det att rensa ut bland sakerna kan hjälpa oss att komma fram till vad vi egentligen vill, och varför det ibland är så svårt att släppa taget. Vi kommer också att fundera på hur vi kan jobba med vår mindset, våra vanor och tankemönster, för att skapa hållbar ordning som ger utrymme för flow och för det du egentligen vill ha i ditt liv.

Vi har ärvt ett tankesätt att mera saker betyder frihet, status och trygghet. Men tänk om det är tvärt emot? Tänk om du kan öka din frihetskänsla och ditt verkliga välmående, förmågan att vara i nuet, genom att minska på sakerna du äger, ordna upp hemma och förenkla livet?

Susi Leinonen är ordningskonsult och jobbar bland annat med att coacha och hjälpa människor att rensa i röran, organisera och förenkla vardagen.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 18.00.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet fakturerar vi dig hela beloppet.

Ifall av coronarestriktioner genomförs föreläsningen med handdesi, färre deltagare, avstånd och munskydd.

Lediga platser

Ja

Kod

000706

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Susi Leinonen

Tidpunkt

29.09.2021 - 29.09.2021

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad