Turskidåkning - Upptäck vandring på vintern

Lediga platser

Ja

Biljettpris

15,00 €

Att vi får snö på marken är inget hinder för oss att fortsätta vandra ute i skog och mark. Vi byter bara ut vandringskängorna mot skidpjäxor och turskidor. Att skida med turskidor ger oss frihet att lämna de preparerade spåren och ge oss ut på egna upptäcktsfärder i obanad terräng.

Under denna föreläsning kommer vi att introducera er till turskidningens underbara värld. Vi pratar lite utrustning, var man kan skida och vad man bör tänka på under en vintertur med snö och kyla.

Kursen hålls av vildmarksguiden Camilla Sandström och under föreläsningsdelen får ni även ta del av hennes foton från vinterturer runtom i Norden.

Oberoende om du är total nybörjare eller redan turskidat en del förut är du välkommen med för att inspireras till nya vinterturer!

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet fakturerar vi dig hela beloppet.

Ifall av coronarestriktioner genomförs föreläsningen med handdesi, färre deltagare, avstånd och munskydd.

Lediga platser

Ja

Kod

000707

Biljettpris

15,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Camilla Sandström

Tidpunkt

17.11.2021 - 17.11.2021

Onsdag 18:30-20:30

Plats

Jakobstads Gymnasium - Lilla Auditoriet
Skolgatan 20, 68600 JAKOBSTAD