Julgodis extra allt! - Camilla Hamid, Online

Lediga platser

Ja

Biljettpris

20,00 €

Nu är hon hos oss, Camilla Hamid, bakboksförfattaren, hem- och konsumentkunskapsläraren, TV-kocken & receptkreatören som spridit bakglädje på sociala medier sedan 2015 med klassiska recept och effektfulla hybrider.

CamillaHamid är 27-årig receptkreatör, kokboksförfattare. Genom sin blogg har hon levererat mängder av smaskiga recept och blivit flerfaldigt prisbelönad både för bloggen och sitt Instagram konto @camillahamid

Camilla har vunnit Matbloggspriset och Influencerpriset och även blivit utsedd till årets matinstagrammare.

Att baka är hennes passion och det hon jag gjort så länge hon kan minnas. Ska det fikas så ska det fikas ordentligt! Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips. "Jag älskar att hänga i köket", säger Camilla. Kom med på denna unika Online kväll med Camilla, där du får lära dig att göra smaskig Julgodis.

Under Online kursen gör vi bl. a. Kolaklubbor, härligt len och salt kola fäst på en polkagrisstång, pepparkakssnittar, kolakakor med pepparkakssmak, doppade i choklad och garnerade med god topping.

Några dagar innan kursstart får du en inköpslista på ingredienser samt övriga instruktioner per e-post eller sms. En länk för kursen sänds till dig samma dag som kursen går. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se delta i kursen online i din skärm. Camilla ger instruktioner och kommunicerar med dig och de andra i gruppen.

Du handlar varorna som behövs inför kursen och gör middagen på samma gång och tillsammans med Camilla.

Maten är gluten- och laktosfri.

 

Lediga platser

Ja

Kod

000708

Biljettpris

20,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Camilla Hamid

Tidpunkt

24.11.2021 - 24.11.2021

Onsdag 18:30-19:30

Plats

Hemma hos dig - Hemma hos dig