Ja må vi leva! - Micke Gunnarsson

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Välkomna till en föreläsning där vi tar Mickes digitala närvaro till det fysiska rummet. Varje dag inspirerar han via sociala medier och via sin egna app om livet, medvetenhet, inre ledarskap, relationer och kärleken. Varje vecka når han en kvarts miljon människor med sina tankar. Denna kväll träffas vi tillsammans på fysisk plats. Micke kommer dela sina tankar men även öppna upp för samtal med våra egna funderingar och frågor om livet.

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör via sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och våra relationer med barn och unga. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och jobbat som lärare. Micke har också en mångårig erfarenhet inom den digitala branschen, både inom skolan och företagsvärlden. 2018 fick han ta emot priset ”Guldeken” i kategorin ”Mänsklig hållbarhet” och har blivit utsedd till årets föreläsare ”Topp 100” tre år i rad. Följ honom på Instagram eller hans Facebooksida eller ladda ner hans app ”Micke Gunnarsson & Vänner”.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000703

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Micke Gunnarsson

Tidpunkt

09.11.2022 - 09.11.2022

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad