Höj din lägsta nivå - Henrik Wiman

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Henrik Wiman är psykologen och föreläsaren som driver kontot @psykologenhenrik på Instagram. Med utgångspunkt i enkla beteendeförändringar och insikter jobbar han för att förbättra den psykiska hälsan hos allmänheten. 

Cancer försökte ta kål på mig två gånger, men här har ni mig än, säger Henrik. Han anser att livet bör tas med en stor nypa salt och att psykologisk kunskap bör ges lättförståeligt, tillgängligt och med rätt dos humor.

Under föreläsningen får du av Henrik Wiman verktyg för att kunna höja ditt mående. Med grund i forskning och beprövad erfarenhet får du insikter du kan ta med dig för att förbättra ditt allmänna mående. Du kommer bl.a. få lära dig om hur du kan hitta mer mening i vardagen och vikten av goda hälsovanor.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig på hela beloppet.

Kvällen ordnas i samarbete med Psykosociala förbundet, med anledning av dagen för psykisk hälsa.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000705

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Henrik Wiman

Tidpunkt

12.10.2022 - 12.10.2022

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad