Ät & Lev Paleo - Jonas Bergqvist

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Föreläsningen Ät & Lev Paleo tar dig som åhörare med på en resa från människans evolution genom dagens ursprungsbefolkningar, 1800-talets jordbrukssamhälle till dagens TV-soffa med fredagsmys.

Föreläsningen visar med all sin uppenbarhet krocken mellan vår biologi och det moderna samhället som förklarar majoriteten av alla krämpor och sjukdomar. Föreläsningen ger många aha-upplevelser och stor inspiration till framtida livsstilsval.

Jonas är en tongivande förespråkare för Paleo. Med djup kunskap, ett ödmjukt förhållningssätt och fokus på att leva sitt budskap är han en uppskattad utbildare och föreläsare. Jonas coachar och föreläser inom kost, träning, och hälsa. I grunden är Jonas utbildad leg. fysioterapeut, personlig tränare och elittränare med diverse fortbildningar.

Vi bjuder på kaffe/te och fröknäcke från klockan 17.30. 

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig på hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kod

000707

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Jonas Bergqvist

Tidpunkt

28.09.2022 - 28.09.2022

Onsdag 18:30-20:00

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad