Livet går alltid vidare - Patrick Ekwall

Lediga platser

Ja

Biljettpris

25,00 €

Patrick Ekwall är en av Sveriges mest profilerade sportjournalister med 40 år i branschen, varav 23 år på TV4. Nu föreläser han för första gången i Finland - hos Jakobstads Arbis.

Den 13 februari 2021 förlorade Patrick sin fru, Hannah, i bröstcancer, endast 39 år gammal. Ett oerhört trauma, på alla sätt oförberett.

Hur går man vidare? Hur ska man se på livet efteråt? Vad händer när du står mitt uppe i traumat? Vem bestämmer hur du ”måste” vara när du stämplats som änka eller änkling?
Det är några av de frågor som Patrick Ekwall beskriver i sin föreläsning ”Livet går alltid vidare”.

Patrick har en lång lista av meriter och erfarenheter. Idag är han krönikör för Expressen och FotbollDirekt, har den populära podcasten ”Pådden” med Mats Olsson samt designar sneakers för det egna märket Difficult By P.
Utöver det hittar vi bland annat också dessa meriter genom hans blomstrande karriär:
– Han är ambassadör för Bröstcancerförbundet.
– Initiativtagare till stiftelsen Adam Alsings Minne.
– Varit med i en uppsjö av populära TV-program så som; Let´s Dance, Fångarna på Fortet, 16 Weeks of Hell, Mullvaden, OS-kväll med Almenäs och Muren för att nämna några.

Och listan slutar inte där. Patrick är även författare och har hittills skrivit fyra böcker. Hans senaste bok ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon” är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah. Boken är hyllad av en enig kritikerbransch. ”Den vackraste bok jag någonsin läst”, skrev litteraturskribenten Towe Olsson.

I Patricks föreläsning ”Livet går alltid vidare” beskriver Patrick hur han valt att ta sig vidare och varför.
Det är en gripande och omskakande föreläsning om hur snabbt hela din tillvaro kan förändras, men Patrick har lyckats skapa ett ljus i mörkret och med det frambringar han hopp till alla andra.
Det här är en ljus föreläsning, om något som är mörkt.

Patrick säljer och signerar sina böcker i samband med föreläsningen i Arbis.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.15.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Lediga platser

Ja

Kod

000712

Biljettpris

25,00 €

Språk

Svenska

Föreläsare

Patrick Ekwall

Tidpunkt

22.02.2023 - 22.02.2023

Onsdag 18:30-19:45

Plats

Jakobstads Gymnasium - Stora Auditoriet
68600 Jakobstad