Starka varumärken

Event om varumärkesbyggande. Med bl. a. Roleff Kråkström från Moomin Characters. Eventet är gratis och går den 24.10 kl 13-16.30 i Campus Allegro. Arrangörer ÖT, Jakobstadsregionen Concordia och Arbis

Anmälan här

Armlös, benlös, men inte hopplös

Det är aldrig omöjligt trots att man inte har de bästa förutsättningarna. Redan som nyfödd dömdes Mikael Andersson ut när han föddes utan armar och ben. Mikael ger en positiv syn på de möjligheter man själv kan påverka och förändra i sin egen livssituation.

Info & Anmälan

Vinterodling i Skillnadens Trädgård

Sara Bäckmo känd från sin populära blogg och sina böcker talar om hur man odlar och skördar under vintern. Boksignering, fotografering, selfies, frågestund och fröbyte.

Info & Anmälan

Minska stressen och öka glädjen

Under föreläsningen ger Johan exempel, metoder och förhållningssätt för hur du bättre ska kunna hantera stress och tidigt upptäcka signaler på obalans hos dig själv och din omgivning.

Info & Anmälan

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Vår tkursprogram, i tryckt form, för 2018-19 delas ut i alla hem i Jakobstad och Larsmo torsdagen den 16.8. Anmlälan till Event och föreläsningar kan du gör redan nu. Anmälan till kurser från måndag 20.8 kl 08.00. Vårt kursprogram finns även i tryck version från fredag på olika instanser, typ biblioteken.

Bläddra i vårt kursprogram kan du göra här på nätet med. Klicka full skärm så blir det rikigt trevligt. Kursprogram 2018-19

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag, Onsdags Event och föreläsningar.

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Jessica, Carola och Sassa