Gymppa Event "Tro, HOPP och kärlek!” med Lovisa ”Lofsan” Sandström

En hel gymppadag med Lofsan i skolparken. Tre tuffa, roliga och lärorika pass samt en föreläsning. Lovisa Sandström är träningsexpert och hälsoentreprenör och har drygt 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare.

Info & Anmälan

Yoga Marathon

Kom med på Finlands andra riktiga Yoga Marathon! Det första ordnade vi förra hösten. Vi kör ett nytt yogapass varje timme. Delta hela 6 timmar eller droppa in på de pass du önskar. Våra kunniga lärare tar väl hand om dig.

Info & Anmälan

Tomgång, framgång, rundgång - Robert Gustafsson

Robert Gustafsson, vald till världens roligaste man uppträder på vårt Onsdags Event den 10 oktober. Kvällen med Robert Gustafsson är humoristisk, inspirerande, entusiasmerade och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Billjetter och info

Ät dig till ett friskare liv - Food Pharmacy med Mia och Lina

Tillsammans driver Mia och Lina bloggen foodpharmacy.se, en av Sveriges största och mest omtyckta vetenskapliga hälsobloggar. På vårt Onsdags Event 24.10 talar de om hur du äter dig till ett friskare liv och tipsar om underbara och nyttiga recept.

Biljetter & Info

Kaosets härskare - Omgiven av psykopater

Vi följer upp succéföreläsningen "Omgiven av idioter" med denna nya föreläsning med Thomas Eriksson. Onsdgas Event 26.9

Biljetter & Info

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Vår tkursprogram, i tryckt form, för 2018-19 delas ut i alla hem i Jakobstad och Larsmo torsdagen den 16.8. Anmlälan till Event och föreläsningar kan du gör redan nu. Anmälan till kurser från måndag 20.8 kl 08.00. Vårt kursprogram finns även i tryck version från fredag på olika instanser, typ biblioteken.

Bläddra i vårt kursprogram kan du göra här på nätet med. Klicka full skärm så blir det rikigt trevligt. Kursprogram 2018-19

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag, Onsdags Event och föreläsningar.

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Jessica, Carola och Sassa