Friskvård och fniss á la Babben

Vilka snubbeltrådar är det som fäller oss innan vi når den där underbara balansen i tillvaron som vi drömmer om? "Känn igen-humor" varvas med handfasta råd och milt vansinne! En kväll med skratt och visdom, av Babben.

Info & Biljetter

OMSTART - Konsten att komma igen utan att bryta ihop

Onsdags Event 6.2.19 med Olof Röhlander. I föreläsningen OMSTART levererar Olof verktyg och nycklar för att kunna starta om, och det sker på ett roligt, energigivande och fartfyllt sätt.

Info & Biljetter

Leif GW Persson i Jakobstad

Unikt Onsdags Event med Leif GW Persson den 10.4.2019. Leif GW Persson är kriminolog och författare. Känd i TV från bl.a. Brottsjournalen i TV4, Veckans Brott på SVT och TV3:s Efterlyst. Persson är dessutom en mycket omtyckt författare och har skrivit ett flertal deckare.

Info & Biljetter

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Vi producerar 600 kurser och 20 Onsdags Event per år. Dryga 10 000 personer deltar i vår verksamhet.

Vintern-, vårens- och sommarens kurser och Onsdags Event hittar du på vår hemsida, i tryckt form delas ut i alla hem i Jakobstad och Larsmo den 27.12. Anmlälan kan du gör redan nu, när du vill. Vårt kursprogram finns även i tryck version på många allmänna platser.

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag, Onsdags Event och föreläsningar.

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Jessica, Carola och Sassa