Hitta din grej - Kristian Luuk

”Hitta din grej" är en  inspirationsföreläsning med mycket igenkänning. Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut - hitta sin grej, helt enkelt!

Info & Anmälan

Rädslorna är min bensin - Marika Krook

Marika ger ut verktyg att möta rädslorna och vända dem till sin fulla potentiella kraft. Rädslorna är verkliga och man måste våga gå in på djupet.

Info & Anmälan

Träna din inre kondition – mindre stress, mer glädje

Följ med på en inspirerande föreläsning med Tomas Gunnarsson om hur du tränar din inre mentala kondition för att öka tilltron till din egen förmåga. Du kommer även att tycka om dig själv mer.

Info & Anmälan

Yogadag med Ulrica Norberg

Ulrica är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara förärats 9 västerlänningar före henne. Nu har vi äran att ha henne hos oss för en hel yogadag.

Info & Anmälan

Fågel- och naturfoto med Brutus Östling

Brutus Östling är känd för sina mycket personliga fågelbilder och han har bl.a. gett ut 11 fotoböcker. Under denna dag bjuder Brutus oss på tre olika föreläsningar med magnifika bilder till.

Info & Anmälan

Andas ut, andas in

Andas ut, andas in är en audiovisuell föreläsning med Joakim Haldin som tar oss med på en inspirerande resa jorden runt. En stund tillsammans som hjälper oss att bryta gamla tanke- och beteendemönster och se på livet ur ett nytt perspektiv.

Info & Anmälan

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag, Onsdags Event och föreläsningar.

Bläddra i vår katalog kan du göra här på nätet. Klicka full skärm så blir det rikigt trevligt. Arbis 2017-18

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Gunilla Carola och Sassa