Vinterodling i Skillnadens Trädgård

Sara Bäckmo känd från sin populära blogg och sina böcker talar om hur man odlar och skördar under vintern. Boksignering, fotografering, selfies, frågestund och fröbyte.

Info & Anmälan

Leif GW Persson i Jakobstad

Unikt Onsdags Event med Leif GW Persson den 10.4.2019. Leif GW Persson är kriminolog och författare. Känd i TV från bl.a. Brottsjournalen i TV4, Veckans Brott på SVT och TV3:s Efterlyst. Persson är dessutom en mycket omtyckt författare och har skrivit ett flertal deckare.

Info & Biljetter

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Vår tkursprogram, i tryckt form, för 2018-19 delas ut i alla hem i Jakobstad och Larsmo torsdagen den 16.8. Anmlälan till Event och föreläsningar kan du gör redan nu. Anmälan till kurser från måndag 20.8 kl 08.00. Vårt kursprogram finns även i tryck version från fredag på olika instanser, typ biblioteken.

Bläddra i vårt kursprogram kan du göra här på nätet med. Klicka full skärm så blir det rikigt trevligt. Kursprogram 2018-19

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag, Onsdags Event och föreläsningar.

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Jessica, Carola och Sassa