GOOD ENOUGH - Självkänsla och självförtroende

Maria Sundblom-Lindberg föreläser på Onsdags Event den 25.10 Maria är känd bl a som programledare för tv-programmet Cirkus Familj, har bloggen Familjebolaget och podden ”Mamma polis”samt programledare för det populära tv-programmet SALT.

Info & Anmälan

Ett sötare blod – hur påverkar socker kroppen? Ann Fernholm

Nya forskningsrön tyder på att socker inte bara är onödigt utan direkt farligt för oss. Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm föreläser om varför vi måste tänka om.

Info & Anmälan

Monika Björn - The Modern Yogi

Yoga är så mycket mer än bara en träningsform. Monika Björn, en av Sveriges absolut största yogaprofiler guidar dig i att praktisera yoga både på och utanför yogamattan.

Info & Anmälan

Holistisk livsstil

Hur bär man sig åt för att riktigt lägga det där livspusslet? Hur hittar man balans? I dagens värld där allt snurrar snabbare är det vikigare än någonsin att inte fastna I det förflutna eller framtiden – men hur lyckas man egentligen med det? Monika Björn, en av Sveriges ledande tränings- och yogaprofiler hjälper dig till ett mer holistiskt tänk I vardagen!

Info & Anmälan

Mickes söta jul

Kom med bli inspirerad – Michael Björklund bjuder in till Mickes söta jul! Michael Björklund är sedan länge en av de främsta kockarna I Norden och har blivit folkkär efter många tv-program och kokböcker. Under kvällen både tillverkar Micke sötsaker, bjuder på dem och föreläser.

Info & Anmälan

Kärlekens psykologi - Tony Dunderfelt

Det går att förstå kärlekens mysterium! Tony Dunderfeldt berättar under kvällen om olika synsätt på kärlek och hur vi kan fördjupa kärleken i våra liv och vi våra förhållanden.

Info & Anmälan

Välkommen till Arbis i Jakobstad!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förverkliga endel av dina drömmar genom att du går på kurser hos oss. Lyssna på någon intressant föreläsning, delta i ett event eller gör som många, många andra och gå på kurser som ger dig mening, drömmar, social gemenskap, en paus i vardagen och en stund av skapande.

Ta gärna kontakt om du har förslag på framtida kurser, evenemag och föreläsningar.

Bläddra i vår katalog kan du göra här på nätet. Klicka full skärm så blir det rikigt trevligt. Arbis 2017-18

Första anmälningsdagen till hösten kurser är måndag 21.8.2017 kl. 08.00. Till våra OnsdagsEvent kan du anmäla dig redan nu.

Alla våra kurser publiceras på hemsidan 1.8 och Arbis kursprogram delas ut till alla hushåll i Jakobstad och Larsmo lördagen den 19.8

Bläddra i vår katalog kan du göra här på nätet. Klicka full skärm så blir det rikigt trevligt. Arbis 2017-18

VÄLKOMMEN TILL OSS, Jakobstads Arbis - Där drömmar blir sanna.

Anders, Marie-Louise, Gunilla Carola och Sassa