Leif GW Persson i Jakobstad

Lediga platser

Ja

Kursavgift

27,00 €

Leif GW Perssons Onsdags Event blir hösten 2019. Vi publicerar datum så fort vi vet!

 

Unik kväll och Onsdags Event med Leif GW Persson. Leif GW Persson är kriminolog och författare och framträder ofta som expert i tidningar och TV, nu senast i Brottsjournalen i TV4. Många känner också igen honom från Veckans Brott på SVT eller från TV3:s Efterlyst där han kommenterar olika brott och polisinsatser i snart tjugo år.

Leif GW Persson är professor i kriminologi vid polishögskolan i Stockholm och har varit brottsforskare vid Stockholms Universitet och därefter vid Brottsförebyggande rådet. Han har även arbetat på justitiedepartementet med frågor som rör brottslighet.

Han har dessutom deltagit i flera statliga utredningar på det kriminal- och socialpolitiska området och varit verksam inom Rikspolisstyrelsen i Sverige.

Persson är dessutom en mycket omtyckt författare och har skrivit ett flertal samhällskritiska deckare. Hans romanserie om polisen Evert Bäckström har, förutom att visas på svensk television som en uppskattad serie, sålts till amerikanska 20th Century Fox för att bli amerikansk tv-serie.

Välkomna till en kväll med en av Nordens ledande experter på brottsfrågor!

Som moderator fungerar Moa Mattfolk, journalist från Svenska Yle Nyheter.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.15. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats.

Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Lediga platser

Ja

Kurskod

000711

Kursavgift

27,00 €

Kursspråk

Svenska

Tidpunkt

01.01.2019 - 31.07.2019

-

Plats