Brush lettering grundkurs, hösten

Lediga platser

Ja

Kursavgift

35,00 €

Under denna workshop kommer du lära dig använda brush pen, en härlig penna som ger ett stiligt och vackert uttryck med kalligrafieffekt, samt lära dig grunder i brush lettering. Brush lettering är ett avkopplande, lite utmanande, men ett otroligt roligt sätt att skapa vackra och iögonfallande bokstäver och ord.

Bokstavsstilarna vi ritar är perfekta då du vill skapa egna vykort, skriva i minnesböcker eller bulletjournals, designa namntavlor eller bara öva upp ritmusklerna för att njuta av att handrita bokstäver och text. Vi jobbar med ett övningskompendie med olika alfabetstilar och tips hur du skapar snygga bokstavsillustrationer.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, detta är en grundkurs så nybörjare är varmt välkomna! Har du gått grundkurs i lettering tidigare är detta en bra fördjupning där du får du nya tips och trix för att utveckla din lettering.

Ta med till kursen: 
-blyertspenna, sudd och matsäck.

En brush pen ingår i kursavgiften.

Jag som leder workshopen heter Sofie Björkgren-Näse. Jag jobbar som lettering artist / bokstavsillustratör, gör uppdrag och håller workshops med egna företaget Fia Lotta Jansson Design. www.fialottajansson.com | www.instagram.com/fialottajanssondesign

Lediga platser

Ja

Kurskod

110504

Kursavgift

35,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Sofie Björkgren-Näse

Tidpunkt

15.09.2024 - 15.09.2024

Söndag 10:00-15:00

Lektioner: 7  (1 ggr)

Plats

Jakobstads Gymnasium - Bildkonstsalen
Skolgatan 20, 68600 Jakobstad